KYLPYHUONE

509442.jpg

Kylpyhuoneesta puuttuu vielä varsinainen suihku; sen materiaalien keksiminen on osoittautunut haasteelliseksi.

Suihkuverho on taiteltu silkkipaperista ja se on kiinnitetty margariinirasiasta leikattuun kaareen (yläreunasta leikattu yksi nurkka). Kuumaliimalla kiinni kattoon.

Pesukone/kuivausrumputorni on styroksipalanen. Tuo tuli joidenkin oikeiden kaappien tukipalasena, joten en tiedä saako moisia jostain hankittua vaiko ei. Styroksi on maalattu muutamaan kertaan valkoisella gessolla ja lopuksi päällystetty lakalla.

Etualalla amme:

509440.jpg

Ammeen runkona on margariinirasian päädyt. Rasian pitkiä seiniä lyhensin ja kiinnitin päädyt toisiinsa teipillä. Lopuksi päällysti rasian sekä ulkoa että sisältä laattapaperilla (Minimaailmasta) ja leikkasin ammeen reunaksi yhtenäisen rinkulan.


PUKUHUONE

509445.jpg

Pukuhuoneeseen on tehty penkki samalla tavalla kuin saunan lauteet. Pukuhuoneen penkin maalasin valkoiseksi. Penkki jää kuvassa väliseinän taakse piiloon. Vastakkaisella seinällä oleva naulakko on tehty liimaamalla kartongin palaselle 4 pientä puunuppia (Minimaailma) ja maalaamalla kokonaisuus lopuksi valkoiseksi.

Pyyhkeet on tehty askarteluhuovasta:
1. leikkaa pieni neliö huovasta
2. taittele neliö roikkuvan pyyhkeen malliseksi
3. ompele yläreunaan ripustuslenkki (tavallista ompelulankaa).
Pyyhkeet voisi varmaan toteuttaa myös ohuesta froteesta, vohvelikankaasta tmv.

Takaseinän peili on niin ikään varsin simppeli:

509444.jpg

1. leikkaa kartongista peilin runko; takaseinä ja kehykset. Yhden sivun kannattaa olla suoraan kiinni toisissaan; helpottaa kasaamista.
2. liimaa "peili" taustapahviin kiinni. Itse käytin peilimateriaalina kiiltävää lahjapaperia mutta foliokin varmaan toimisi.
3. liimaa peilin kehykset kiinni peiliin.
4. leikkaa ylimääräinen "peili" pois; maalaa kehykset jos tarpeen.